De dubbel DVD 65 jaar Hengelose Revue Historie kunt u bestellen via

De speeldata voor de revue 2022 zijn 28, 29, 30 januari en 2, 3 en 4 februari 2022.

De titel voor de nieuwe revue is “Hoge Nood”.


 

Klik hier om ons te sponsoren

Voor mensen die moeilijk naar het theater kunnen verzorgen wij gezellige middagen in ons mooie revuepand aan de Torenlaan 5-3  in Hengelo  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Kiewik tel: 074-2776603.


 

Decorverhuur

Ook zo aan het zoeken naar geschikte decorstukken? Misschien is het dan een optie om eens te komen kijken naar de honderden decors die wij bij de afdeling decorverhuur van Hengelose revue , dé Twentse revue hebben.

Alle decors en decorstukken uit de producties zijn zelf gemaakt en eigendom van Hengelose revue, dé Twentse revue. De meest spectaculaire en aparte decors, decorstukken en doeken kunt u huren bij onze afdeling decorverhuur tegen een zeer schappelijk tarief. Onze decors worden op dit moment veel gehuurd door revue, toneel en musical gezelschappen. Daarnaast zijn een aantal decors ook perfect inzetbaar bij o.a.buurtfeesten, in feesttenten, op beurzen en demonstraties.

Ook zijn wij in het bezit van een rubber balletvloer met een oppervlakte van 180 m2 welke tevens te huur is. De prijs is € 20 per rol. Eén rol is 10 x 1,5 meter

Onze specialeffect apparatuur zoals o.a. een confetti afschietsysteem, rookmachine en 2 Cool-rookmachines zijn ook te huur.

Wilt u meer informatie over onze decors, decordoeken en decorverhuur in het algemeen of heeft u vragen, neem dan kontakt op met Rinus Paskamp: 074-2422646 of 06-10083459
Geen verhuur vragen via mail svp.

Een hele kleine selectie uit onze prachtige collectie decors.