De dubbel DVD 65 jaar Hengelose Revue Historie kunt u bestellen via

De speeldata voor de revue 2022 zijn 28, 29, 30 januari en 2, 3 en 4 februari 2022.

De titel voor de nieuwe revue is “Hoge Nood”.


 

Klik hier om ons te sponsoren

Voor mensen die moeilijk naar het theater kunnen verzorgen wij gezellige middagen in ons mooie revuepand aan de Torenlaan 5-3  in Hengelo  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Kiewik tel: 074-2776603.


 

Hengelose Revue: Erkend Leerbedrijf

De Hengelose revue is gecertificeerd als leerbedrijf voor de opleiding Artiest van het ROC . De certificering geldt voor de vakken drama, muziek/dans en musical.

Sinds 2010 bieden wij deelnemers van het ROC die serieus de Hengelose revue willen ondersteunen, de mogelijkheid om stage te lopen. Vanzelfsprekend volgt er een auditie, gesprekken en selectie, welke gedaan wordt door onze teamleiding in combinatie met de stage begeleider van de Hengelose revue. We moeten namelijk voor 100% op onze stagiaires kunnen rekenen.

Je krijgt er iets unieks voor terug. Nog nooit heeft iemand een dergelijke stage mogen lopen waarbij groei, beleving en inzet meer dan een normale stage is. Deelnemen binnen een amateur vereniging met professionele potenties met totaal afwijkende repetitietijden en verwachtingen vraagt het maximale van de stagiaire met als finale resultaat, optreden voor ruim 4000 bezoekers in het Rabotheater te Hengelo…..6 voorstellingen binnen een sector waarvan weinig mensen durven dromen er ooit in terecht te kunnen komen.

De Hengelose revue biedt deze mogelijkheid als eerste binnen Twente en wellicht als eerste binnen heel Nederland. Als klap op de vuurpijl zijn we naast erkend leerbedrijf voor artiestenopleiding, sinds 2012 ook erkend leerbedrijf voor decorbouw en opgenomen in het SH&M Bedrijvenregister.

De erkenningen zijn voor :

. Zang, dans en drama ( ROC )

. Arbeidsmarkt gekwalificeerde Assistent

 

 

  calibris-bord calibris-bord Banner SH&M leerbedrijf