De dubbel DVD 65 jaar Hengelose Revue Historie kunt u bestellen via

De speeldata voor de revue 2022 zijn 28, 29, 30 januari en 2, 3 en 4 februari 2022.

De titel voor de nieuwe revue is “Hoge Nood”.


 

Klik hier om ons te sponsoren

Voor mensen die moeilijk naar het theater kunnen verzorgen wij gezellige middagen in ons mooie revuepand aan de Torenlaan 5-3  in Hengelo  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Kiewik tel: 074-2776603.


 

Kledingverhuur

De Hengelose revue heeft in haar pand aan de Torenlaan 5-3 een grote kledingverhuur afdeling. Hier hangen meer dan 1000 mooie creaties die u kunt huren. Bijna alle kleding is zelf ontworpen en gemaakt door onze eigen kledingnaaisters.

Veel kleding die wij tijdens onze voorstellingen gebruiken zijn zelf gemaakt en de meest spectaculaire en aparte showkleding doen wij in de kledingverhuur en dat alles tegen een prijs waar je u tegen zegt. Op dit moment merken wij dat veel toneel, musical en revue gezelschappen een afspraak maken met onze kledingverhuur om te kijken welke kleding er geschikt is voor o.a. hun uitvoeringen of optredens. De vraag vanuit de particuliere kant neem ook meer toe. Met name door scholen en met de carnaval wordt er veel creativiteit verwacht van onze afdeling kledingverhuur. Dat onze showkleding steeds vaker gebruikt wordt als carnavalskleding laat zien dat de kleding voor vele doeleinden geschikt is.

Wilt u meer informatie over onze showkleding, kledingverhuur in het algemeen of heeft u vragen, neem dan contact op met Rinus Paskamp tel: 06-10083459 . Geen verhuur vragen via mail s.v.p.